Egyéb szolgáltatások

Adás-vétel

Átlagosan 150-200 autóval rendelkező gépjármű parkunkból minden kedves ügyfelünk a saját igénye szerint válogathat, s természetesen az Önök által hozott, szinte bármilyen kategóriás autót is készséggel megvásároljuk azokkal a feltételekkel, amelyeket mindkét fél kölcsönösen elfogadhatónak talál!

Az adás-vételi szerződést és a gépjármű tulajdonjog változásával kapcsolatos összes nyomtatványt letöltheti és kinyomtathatja a letölthető dokumentumok menüpontban.

Tovább: Adás-vétel

Autóbeszámítás

Megtalálta álmai autóját, de a jelenlegit előbb értékesítenie kellene?
Erre a problémára nyújtunk megoldást autóbeszámítás szolgáltatásunkkal! Kisebb vagy akár nagyobb értékű hozott gépjárművét mindkét fél által reálisnak talált összegért beszámítjuk.

Hitelügyintézés

Nálunk nem feltétlenül addig kell nyújtózkodnia, amíg a takarója ér! Ennek kivitelezésében szeretnénk a legjobb tudásunk szerint, kedvező feltételekkel, rendkívül kedves kollégáinkkal a segítségükre lenni. Mindeddig ezen a téren is maximálisan pozitív visszajelzésekkel büszkélkedhetünk.

Biztosítás kötés

Biztosítást már szinte bárhol, bármikor, bárki köthet. Mégis, amennyiben a kedves ügyfélcentrikus kiszolgálást a hatékonysággal ötvözve óhajtja megtalálni, ne keresgéljen tovább, a megfelelő helyen jár.

Okmányirodai ügyintézés

Amennyiben cégünket bízza meg okmánirodai ügyintézéssel, azon felül, hogy kérünk Öntől egy aláírást a meghatalmazásra, melyben megoldást kapunk, hogy eljárhatunk az autó adás-vételével kapcsolatos összes ügyintézéssel, Önnek semmiféle tennivalója nem marad azonkívül, hogy átvegye a kulcsot, névre szóló forgalmi engedélyt, s jó utat kívánunk!

Műszaki vizsga ügyintézés

Cégünk teljeskörű műszaki vizsga ügyintézést vállal.

Mozgáskorlátozott utalvány beszámítás

Milyen járműre lehet beváltani nálunk:

 

  • A súlyos mozgáskorlátozott személy speciális igényeinek megfelelő műszaki feltételekkel rendelkező, újnak nem minősülő, de legfeljebb 5 éve forgalomba helyezett személygépkocsi.
  • A szerzésére felhasználható, a vételár megtérítéséhez nyújtott hozzájárulás: a vételár 60%-a, de legfeljebb 600 000 forint.
  • A szerzési támogatással vásárolt személygépkocsi kizárólag a súlyos mozgáskorlátozott személy érdekében használható.

 

A beváltás folyamata:

A mozgáskorlátozott utalvány tulajdonosának ki kell kérnie a záradékot az illetékes hivataltól, hogy 3 évig nem adhatja el a vásárolt gépjárművet.

 

 

 
Egyéb szolgáltatások, Autókölcsönzés, autókölcsönző, bérautó, autóbérlés + 36 1 253 5226
+ 36 70 773 5897
+36 70 620 5116
  DE Zombai Roberto
  EN Lehóczkiné Tasi Tímea
  EN Fáli István
Egyéb szolgáltatások, Autókölcsönzés, autókölcsönző, bérautó, autóbérlés autoberles@sportcarcentrum.hu
info@sportcarcentrum.hu
Egyéb szolgáltatások, Autókölcsönzés, autókölcsönző, bérautó, autóbérlés 1174 Budapest, Táncsics Mihály út 49.
Sportcar Centrum autókereskedés
Sportcar a hasznaltauto.hu-n
 
Adatkezelési tájékoztató
Weboldal készíté Budapest HW Online
Honlapkészítés
Weboldal készítés Budapest
2015 Copyright ©